Поляк сплатить український штраф,бо передав іншому авто

Поляк сплатить український штраф,бо передав іншому авто

08.10.15 09:15 0 557
Працівники ДАІ Рівненської області затримали автомобіль громадянина Республіки Польща, який передав право керування транспортним засобом іншій особі, що суперечить чинному законодавству.

6 жовтня близько 17-ї години під час нагляду за безпекою дорожнього руху у місті Здолбунів інспектори ДАІ зупинили автомобіль марки «Рено Сценік». За кермом іномарки перебував 44-річний місцевий житель.

На законну вимогу працівників ДАІ пред'явити реєстраційні документи на транспортний засіб водій не зміг, оскільки вони були відсутні.

Зі слів водія, легковик належить родичу керманича, громадянину Республіки Польща. Проте згідно із чинним законодавством громадянин іншої держави не може передавати право керування своїм автомобілем іншій особі.

«Рено» та водія правоохоронці доставили у Здолбунівський райвідділ міліції, де у останнього було відібрано пояснення. Матеріали цієї події направлені на перевірку до Рівненської митниці ПФС.

Таке порушення власнику транспортного засобу може обійтися у вісім тисяч 500 гривень штрафу.

Відомості цієї події внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Здолбунівського РВ УМВС.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області світла ...

КОМЕНТАРІ