У Тернополі 9 жовтня розпочинається опалювальний сезон

У Тернополі 9 жовтня розпочинається опалювальний сезон

08.10.15 15:18 0 556
Опалювальний сезон у Тернополі розпочнеться з 9 жовтня. Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, синоптики прогнозують суттєве зниження температури повітря до кінця тижня, тож з метою нормального функціонування закладів медицини та освіти, а також створення комфортних умов у житлових будинках були підписані відповідні розпорядження про початок опалювального сезону.

Напередодні усі міські котельні були відремонтовані та пройшли відповідні випробовування на ймовірну аварійність, ремонтували та тестували влітку і теплові мережі.

«Велике прохання до мешканців, якщо до вас будуть звертатись під час суботи та неділі працівники «Теплокомуненерго» та ЖЕКів, прошу дати можливість їм зайти в квартиру та зробити розвоздушення системи. Відтак, за суботу та неділю ми будемо мати можливість зреагувати на будь-які недоліки та аварійні ситуації, - зазначив Сергій Надал.

Впродовж опалювального сезону працюватимуть всі ремонтні служби, тож в разі потреби тернополяни можуть телефонувати на 15-80 чи в обслуговуючі підприємства.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ