В Житомирській області експорт молочних продуктів до Китаю

В Житомирській області експорт молочних продуктів до Китаю

09.10.15 17:49 0 555
За повідомленням Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка, для України відкриваються ринки Азії та Африки. Зокрема, в стадії підготовки укладання експортних угод з Казахстаном, Саудівською Аравією і Китаєм.

На Компетентним органом Китайської Народної Республіки з акредитації та сертифікації (далі – CNCA) вже затверджено список українських підприємств, яким надано право експорту молочних продуктів до КНР. Дозволяється ввезення виключно молочних продуктів, визначених для кожного затвердженого підприємства (products for approval), яке має відповідний номер схвалення (approval No).

Реєстрація затверджених підприємств-виробників діє 4 роки. У випадку внесення змін до назви, адреси або номеру схвалення підприємства-виробника, а також переліку дозволеної продукції, необхідно повідомити CNCA через національний компетентний орган (Держветфітослужбу). Для продовження реєстрації підприємство-виробник повинно за 1 рік до закінчення реєстрації звернутися до CNCA через Держветфітослужбу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті за добу ...
Наступна новина: Стальные канаты и их ...

КОМЕНТАРІ