На Житомирщині правоохоронці обговорювали з громадськими помічниками порядок взаємодії під час виборів

На Житомирщині правоохоронці обговорювали з громадськими помічниками порядок взаємодії під час виборів

09.10.15 18:46 0 634
6 жовтня у Романівському РВ УМВС відбулась робоча зустріч із керівниками місцевих громадських формувань та громадськими помічниками дільничних інспекторів міліції. Темою спілкування став алгоритм ефективної взаємодії напередодні та під час безпосереднього волевиявлення людей у ході виборчої кампанії.

На обговорення присутніх представників громадських формувань «Варта правопорядку», «Правопорядок», «Добробут» та «Случ», які створені та успішно діють у Романівському районі, а також громадських помічників було винесено питання їх максимального залучення до охорони правопорядку та безпеки напередодні та у день голосування - 25 жовтня 2015 року.

Про загальні аспекти організації проведення виборчої кампанії присутнім розповіла голова Романівської районної виборчої комісії Галина Гаврилюк.

Старший інспектор Управління громадської безпеки УМВС Микола Пархомчук відзначив, що органи внутрішніх справ та добровільні помічники правоохоронців уже напрацювали практичний досвід забезпечення дотримання виборчого законодавства, а відтак мають необхідний потенціал для виконання поставлених завдань. Особливу увагу, за словами Миколи Валентиновича, слід звернути на попередження можливих провокацій та недопущення ускладнень ситуації.

Відтак присутні обговорили практичні аспекти організації ефективної взаємодії та визначили координаторів процесу.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Романівського РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині однорічна ...
Наступна новина: Вінничина: в ...

КОМЕНТАРІ