В Житомирській області міліція викрила жителя Звягельщини у крадіжці з домогосподарства його сусідки

В Житомирській області міліція викрила жителя Звягельщини у крадіжці з домогосподарства його сусідки

09.10.15 09:03 0 545
Злочин розкрив дільничний інспектор міліції, який і викрив злодійкуватого сусіда заявниці. Триває досудове розслідування.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 46-річної жительки села Малої Горбаші про крадіжку електродвигуна з горища господарського приміщення її домоволодіння. Сума збитку склала понад тисячу гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці розпочали комплекс першочергових заходів, направлених на розкриття злочину.

У результаті дільничний інспектор міліції, опитавши жителів села, викрив злодія. Ним виявився 38-річний сусід заявниці. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що вночі через незачинені двері потрапив усередину горища сараю і викрав двигун. «Здобич» він візком доправив додому, спланувавши пізніше вигідно її реалізувати.

Під час огляду його помешкання правоохоронці виявили та вилучили викрадену річ.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) ККУ.

За вчинене кримінальне діяння, відповідно до чинного законодавства, чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Новоград-Волинський МВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернігів: Міська рада 6 ...

КОМЕНТАРІ