На Вінниччині відбувся оргкомітет з питань організації проведення ярмарки (+фото)

На Вінниччині відбувся оргкомітет з питань організації проведення ярмарки (+фото)

09.10.15 10:57 0 525
В приміщенні облдержадміністрації, під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Гижка відбулось засідання оргкомітету щодо проведенню ярмарків на Вінниччині.

В ході засідання члени оргкомітету розглянули ряд питань: а саме, питання постачання цукру, розширення місць паркування автомобілів для пільгових категорій громадян, а також питання завчасного попередження вінничан про ремонт трамвайної колії на ринку «Урожай».

Андрій Гижко зазначив : «На третьому ярмарку, що відбудеться10 жовтня виробники пропонуватимуть більше овочевих виробів, таких як: картопля, морква, буряк та капуста . Так, вінничани відвідавши «червоний базар», зможуть добре підготувались до зими. Окрім того, на ярмарку буде представлена продукція круп'яних виробів, а також цукор, борошно та олія».

Він зауважив, що ціни на продукцію будуть прийнятними для покупців, оскільки рекомендована ціна для учасників ярмарків є нижчою ніж на ринку «Привокзальний». В ході засідання Андрій Гижко дав доручення керівникам відповідних служб щодо якісної організації «червоного базару».

Нагадаємо що, свої продовольчі товари на ярмарках представляють виробники з усієї Вінниччини. Мешканці міста можуть придбати якісні та свіжі продукти за цінами виробників. Кожен покупець може звернутися зі скаргою до інспекції з питань захисту споживачів у Вінницькій області за телефоном гарячої лінії (0432) 66-10-09.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Чернівці: Для комунальних ...

КОМЕНТАРІ