У Хмельницькій області відбулася обласна конференція Асоціацій сільськогосподарських підприємств,фермерських господарств та приватних землевласників

У Хмельницькій області відбулася обласна конференція Асоціацій сільськогосподарських підприємств,фермерських господарств та приватних землевласників

09.10.15 10:47 0 554
7 жовтня 2015 року в приміщені Департаменту агропромислового розвитку відбулася обласна конференція Асоціацій сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та приватних землевласників з питань подальшого розвитку агропромислового виробництва області.

В конференції прийняли участь: директор Департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Міністерства аграрної політики та продовольства України О.М. Хоменко, заступник голови облдержадміністрації В.І. Кальніченко, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації В.Б. Будзінський, голови районних Асоціацій сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та приватних землевласників, керівники сільськогосподарських та фермерських підприємств усіх форм власності, голови Асоціацій сільських та селищних рад, начальники управлінь агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, керівники обласних структур.

На конференції розглянуто ряд питань:

- Про стан та перспективи розвитку аграрного комплексу області.

- Про діяльність сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств в нинішніх економічних умовах.

- Стан регулювання земельних та майнових відносин на сучасному етапі. Актуальні питання щодо дотримання земельного законодавства при веденні сільськогосподарського виробництва.

- Порядок та особливості реєстрації договорів оренди.

- Види оподаткування сільськогосподарських товаровиробників та їх відмінності.

- Вимоги екологічного законодавства до ведення сільськогосподарського виробництва.

- Юридичні послуги при вирішенні земельно-правових відносин (практичні поради).

- Кооперація та розвиток сільських громад в Україні.

- Кооперація у Корпорації «Сварог-Вест-Груп» Шепетівського району.

- Наукові рекомендації щодо посіву озимих зернових культур.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ