На Хмельниччині рятувальники відпрацьовують населенні пункти щодо попередження виникнення пожеж

На Хмельниччині рятувальники відпрацьовують населенні пункти щодо попередження виникнення пожеж

09.10.15 08:03 0 564
7 жовтня фахівці Ізяславського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області здійснили комплексне відпрацювання житлового сектора у селі Двірець. Метою даного заходу було попередження виникнення пожеж в сільській місцевості, запобігання загибелі та травмування на них людей, а також покращення стану протипожежного захисту житлового фонду.

Перед початком заходу в приміщенні сільської ради відбулась нарада, на якій всі задіяні до відпрацювання посадові особи були ознайомлені з метою та програмою заходу.

Під час відпрацювання рятувальники ДСНС звернули увагу на протипожежний стан житлових будинків, роз’яснювали людям, яку небезпеку таїть у собі вогонь, наскільки важливо дотримуватися у побуті правил пожежної безпеки та стежити за станом електроприладів. Також мешканцям села були надані рекомендації, а в окремих випадках і практична допомога щодо усунення виявлених недоліків. Особлива увага була звернута на дотримання правил під час експлуатації пічного опалення.

Людям, в ході спілкування, були вручені листівки застережливого характеру, які нагадуватимуть їм про дотримання правил безпечної поведінки у побуті.

Такі відпрацювання є вкрай необхідними, аби люди ще більше усвідомлювали важливість дотримання правил пожежної безпеки та не потрапляли в біду.

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі капітальний ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ