Чернігів: Міська рада 6 скликання внесла зміни до бюджету на 2015 рік

Чернігів: Міська рада 6 скликання внесла зміни до бюджету на 2015 рік

09.10.15 09:06 0 563
На останній сесії Чернігівської міської ради 6 скликання, яка відбулась 7 жовтня депутати міської ради проголосували за виділення додаткових коштів на низку цільових Програм стратегічного розвитку міста. Зокрема: Програму підтримки та розвитку комунальних підприємств м. Чернігова на 2015 рік, які обслуговують житловий фонд, що дозволить не підвищувати квартирну плату до кінця року, на Програму підтримки громадських організацій міста та ін.

Крім того, додаткові кошти з міського бюджету у розмірі 800 тис. грн. виділені медичним закладам міста на закупівлю овочів для лікарень, паливно-мастильних матеріалів, придбання тонометрів та статоскопів. Дитячій поліклініці № 2 на ремонт покрівлі денного стаціонару – 1 млн. грн.

Цього року подовжено дачні перевезення на жовтень місяць, на що з міського бюджету виділено додатково 200 тис. грн.

Коментуючи затвердження депутатами змін і доповнень до міського бюджету, заступник міського голови – начальник фінансового управління міської ради Віктор Бистров наголосив, що «вперше за останні роки виділено 4,6 млн. грн. на виплату матеріальної допомоги на оздоровлення технічним працівникам закладів освіти з міського бюджету, що не робилось багато років після того, як цю виплату відмінив Кабінет Міністрів України».

Також, у галузі освіти додатково виділено 4,3 млн. грн. на виплату щорічної грошової винагороди педагогічним працівникам у розмірі до 50 % посадового окладу, 400 тис. грн. – для забезпечення виплати до 50 % посадового окладу працівникам закладів культури міста.

Віктор Бистров також нагадав, що на передостанній сесії виділено 30 млн. грн. на виплату індексації заробітної плати всім працівникам бюджетної сфери, які отримують зарплату з міського бюджету, а це 14 тис. людей.

Крім того, депутати проголосували за виділення додаткових коштів у розмірі 8 млн. грн. на ремонт доріг та тротуарів міста, 4 млн. грн. – на ремонт проїздів у житловій забудові міста.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині напередодні ...

КОМЕНТАРІ