У Рівненській області ще одну луганчанку працевлаштували у Сарнах

У Рівненській області ще одну луганчанку працевлаштували у Сарнах

09.10.15 09:59 0 699
«Мені потрібна будь-яка постійна або тимчасова робота», – з такими словами мешканка міста Луганськ Наталія Тананко звернулась у Сарненський районний центр зайнятості в квітні 2015 року. Молода жінка переїхала до Сарн з дочкою-школяркою та мамою-пенсіонеркою, відповідальність за матеріальне забезпечення сім'ї лягла на її плечі. Оскільки професійна освіта оператора комп'ютерного набору та професійний досвід некваліфікованого робітника давали мало шансу швидко знайти роботу, фахівці центру відразу розпочали розшукувати роботодавця, який би зміг прийняти на роботу людину з Луганщини. Головний лікар обласної психіатричної лікарні Анатолій Каленюк зразу ж відгукнувся на прохання служби зайнятості та запропонував Наталії роботу сторожа на час відсутності основного працівника. Таким чином одна проблема прибулої громадянки була вирішена – вона мала і заробіток, і можливість пошуку іншого варіанту працевлаштування.

Вдруге Наталія Олександрівна звернулась до центру зайнятості в липні 2015 року. Для того, щоб вона не втратила мотивації до пошуку роботи, було запропоновано взяти участь в тренінгах з орієнтації на профнавчання та семінарах з техніки пошуку роботи. Наталія сумлінно виконувала всі рекомендації фахівців центру зайнятості, що й допомогло їй знайти постійну роботу.

Зважаючи на тривалу співпрацю з районним центром зайнятості, керівництво Військової частини А-0153 з розумінням віднеслось до вирішення проблеми Наталії Тананко та забезпечило її постійною роботою за професією «складач ручним способом». Новою роботою Наталія задоволена. Знову стала відчувати себе зайнятою, потрібною, а головне мати постійний заробіток.

Довідково: всього з 1 березня 2014 року за допомогою у працевлаштуванні до Сарненського центру зайнятості звернулося 74 внутрішньо переміщених осіб, з них 38 мали статус безробітного, проходили професійне навчання 14 осіб, працевлаштовані 43 особи, 2 особи брали участь в громадських роботах.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ