У Рівненській області ти також зможеш

У Рівненській області ти також зможеш

09.10.15 15:00 0 653
Груповий профорієнтаційний захід у нетрадиційному форматі «Ти також зможеш» для безробітних - внутрішньо-переміщених громадян, відбувся в Рівненському міському центрі зайнятості.

Перед присутніми виступили екс-безробітні з числа внутрішньо-переміщених осіб та успішні підприємці, які за сприяння Рівненського міського центру зайнятості розпочали ведення власного бізнесу.

Руслан К. у 2015 році започаткував власну справу. За його плечима близько 17 років служби у Збройних Силах України в Автономній Республіці Крим. Після звільнення звернувся до Рівненського міського центру зайнятості. Фахівці центру зайнятості пропонували роботу на підприємствах міста, але бувший військовий вирішив, що не буде більше працювати під чиїмось керівництвом, і вирішив працювати сам. Невдовзі Руслан К. закінчив курси підприємців-початківців, захистив бізнес-план з виготовлення меблів, і став приватним підприємцем. Найважливішим аспектом у своїй роботі вважає, що людина повинна любити і жити тією справою, якою займається. А у своїх працівниках найбільше цінує морально-ділові якості.

Пан Руслан подякував центру зайнятості за допомогу і підтримку. Адже зараз він займається улюбленою справою, яка дає відчуття справжньої перемоги. І побажав присутнім успіхів та здійснення мрій.

Поділився з присутніми історією свого працевлаштування і Дмитро. До переїзду в Рівне, Дмитро навчався в одному з навчальних закладів міста Донецьк. У 2014 році він змушений був перевестися на навчання до Національного університету водного господарства та природокористування, де і отримав вищу освіту за спеціальністю «теплоенергетика».

У центрі зайнятості, куди випускник звернувся за пошуком роботи, йому запропонували взяти участь у ярмарку вакансій, який був організований на замовлення ПАТ «Рівнеазот». Після співбесіди з представником підприємства, випускника університету прийняли на посаду машиніста-обхідника з турбінного устаткування. Робота юнакові подобається, йому цікаво працювати, бо мріяв працювати саме за фахом.

Наприкінці зустрічі були слова вдячності бувших безробітних та побажання успіхів у пошуку роботи тим, хто її шукає, стабільності, миру та злагоди.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рятувальники завітали до ...

КОМЕНТАРІ