Берегівські міліціонери затримали ужгородця,який перебував у розшуку за напад на жінку

Берегівські міліціонери затримали ужгородця,який перебував у розшуку за напад на жінку

09.10.15 10:06 0 531
На Ужгородщині співробітники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції затримали 39-річного вуличного грабіжника, який майже півроку перебував у розшуку та уникав кримінальної відповідальності.

Наприкінці квітня ц.р. серед ночі в чергову частину Берегівського райвідділу міліції зателефонував лікар приймального відділення місцевої лікарні, який повідомив, що до них за медичною допомогою звернулася 34-річна берегівчанка. У жінки було діагностовано численні гематоми обличчя та вибитий зуб. Зі слів потерпілої, вона стала жертвою вуличного грабіжника.

Правоохоронцям постраждала розповіла, що працює продавцем в одному з магазинів міста. Близько 23-ї години вона поверталася додому з роботи. На вулиці біля ЗОШ №5 невідомий чоловік, застосувавши силу, заволодів її мобільним телефоном. Нападник наніс беззахисній жінці численні удари по обличчю. Коли жертві вдалося втекти, грабіжник намагався її наздогнати, але перечепився і впав…

Оперативники карного розшуку вже за годину встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини 39-річний житель села Оноківці Ужгородського району. Підозрюваного затримали у приміщенні туберкульозної лікарні м.Берегова, де він проходив лікування. У затриманого вилучили крадений мобільний телефон, який він сховав під матрацом ліжка.

Зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Однак до суду для вирішення питання щодо застосування запобіжного заходу чоловік не з'явився, покинув лікарню та переховувався від слідства.

Слідчим грабіжника–втікача було оголошено в розшук. Проте тому вдалось затаїтися від правоохоронців на кілька місяців. І от днями оперативники карного розшуку затримали його в Ужгородському районі та доставили до Берегівського райвідділу міліції.

- Відносно грабіжника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, - каже начальник Берегівського райвідділу підполковник міліції Василь Рябінчак. – Тож тепер затриманому доведеться чекати на вирок суду за гратами, в ізоляторі тимчасового утримання.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: Держінспектори Волині ...

КОМЕНТАРІ