В Закарпатській області берегівчанки вдячні міліціонерам,які знайшли телефони їх дітей

В Закарпатській області берегівчанки вдячні міліціонерам,які знайшли телефони їх дітей

09.10.15 10:40 0 543
Нещодавно до Берегівського райвідділу міліції звернулися дві берегівчанки зі схожими заявами. Неповнолітні діти обох жінок із власної необережності втратили свої мобільні телефони, і матері просили правоохоронців допомогти в їх розшуку.

Розшуком втрачених мобілок зайнявся начальник кримінальної міліції у справах дітей капітан Олександр Михайлов. Оперуповноважений знайшов загублені телефони та повернув їх заявницям.

Першою зі словами вдячності на адресу капітана О.Михайлова звернулася пані Габріела. Правоохоронець розшукав та повернув жінці мобільний телефон, який її 17-річна донька загубила на дискотеці. Жінка подякувала правоохоронцю за сумлінне та добросовісне ставлення до власних обов'язків, а також за швидке вирішення проблеми.

Через кілька днів на адресу Олександра Михайлова надійшла ще одна подяка від 39-річної жительки міста Берегово пані Наталії.

- Ми навіть не сподівалися, що міліція буде займатися розшуком мобільного телефону, адже мій 12-річний син втратив його з власної необережності, - зізнається пані Наталія. – І коли я вже збирала гроші на новий мобільний для сина, мені зателефонував капітан міліції Олександр Михайлов та повідомив, що він знайшов сотовий мого сина, і я можу його забрати.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ