На Закарпатті за добу сталися три ДТП за участю пішоходів,одна людина загинула

На Закарпатті за добу сталися три ДТП за участю пішоходів,одна людина загинула

09.10.15 17:26 0 572
Учора в Тячівському районі, в містах Мукачево та Ужгород в дорожньо-транспортні пригоди потрапили три пішоходи. На Тячівщині під колесами «Мерседеса» загинув пенсіонер, який ішов посеред дороги.

Упродовж доби 7 жовтня на Закарпатті сталися три дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів. Одна людина загинула.

Близько 7-ї години ранку між населеними пунктами Бедевля та Тересва Тячівського району 44-річний водій автомобіля марки «Мерседес Спринтер» наїхав на 64-річного пенсіонера, який ішов посеред дороги. Потерпілий загинув на місці події.

В обідній час у м.Ужгороді на вул.Гагаріна в ДТП потрапив 17-річний юнак. 25-річний водій автомобіля «Дейво Ланос», мешканець Перечинського району, здійснив наїзд на хлопця просто на пішоходному переході. «Швидка» доставила потерпілого до травматологічного відділення обласної лікарні.

О 21-й годині в м.Мукачево в ДТП потрапив 61-річний чоловік. 19-річний водій автомобіля «Дейво Ланос», рухаючись по вул.Шенборна, скоїв наїзд на пенсіонера, який переходив дорогу на пішоходному переході. Травмований чоловік був доставлений до хірургічного відділення Мукачівської ЦРЛ.

За даними фактами міліція розпочала перевірку, машини затримані на спецмайданчики.

Шановні водії та пішоходи! Державтоінспекція Закарпаття звертається до кожного із вас з проханням неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Бережіть себе на автодорогах. Будьте пильними та уважними.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ