На Закарпатті за добу сталися 3 ДТП за участю пішоходів: одна людина загинула

На Закарпатті за добу сталися 3 ДТП за участю пішоходів: одна людина загинула

09.10.15 09:25 0 565
Вчора, протягом доби, на Закарпатті сталися три дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів.

Близько 7 години ранку, між населеними пунктами смт. Бедевля та смт. Тересва Тячівського району, 44-річний водій автомобіля марки «Мерседес Спринтер», на автодорозі Мукачево-Львів-Рогатин, допустив зіткнення з 64 річним пенсіонером, який йшов посередині автодороги. Внаслідок отриманих травму під час дорожньо-транспортної пригоди - чоловік загинув на місці події.

В обідній час дня, в м. Ужгород по вул. Гагаріна, в ДТП потрапив 17- річний житель м. Ужгород. 25- річний водій автомобіля «Дейво Ланос», мешканець Перечинського району, здійснив наїзд на пішохідному переході на неповнолітнього хлопця. Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги було доставлено до травматологічного відділення Обласної клінічної лікарні.

О 21 годині в м. Мукачево в дорожньо-транспортну пригоду потрапив 61- річний Мукачівець. 19 річний водій автомобіля «Дейво Ланос»,рухаючись по вул. Г. Шенборна, не дотримавши визначеної відстані скоїв наїзд на пенсіонера, який переходив дорогу на пішохідному переході. Внаслідок отриманих травм чоловік був доставлений каретою швидкої медичної допомоги до хірургічного відділення Мукачівської ЦРЛ.

Усі три транспортні засоби поміщені на спец майданчики для проведення перевірки за по даних ДТП.

Шановні водії та пішоходи! Державтоінспекція Закарпаття звертається до кожного із вас неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, берегти себе на автодорогах та бути пильними й уважними.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ