В Тернополі зміни до Генерального плану міста затверджуватимуть депутати нового скликання

В Тернополі зміни до Генерального плану міста затверджуватимуть депутати нового скликання

09.10.15 11:02 0 558
На сайті Тернопільської міської ради із вересня оприлюднено проект змін до Генерального плану Тернополя, який проходить обговорення. Громадськість та архітектори можуть вносити пропозиції щодо змін у генплані, а затверджувати остаточний варіант змін будуть уже депутати нового скликання.

Як розповідає начальник управління архітектури та містобудування Василь Бесага, попередній Генеральний план міста затверджували ще у 2010 році депутати попереднього скликання. Процедура містобудівного законодавства передбачає, що зміни необхідно вносити у проект кожні п’ять років у зв’язку із розвитком та розбудовою міста.

Останні зміни спроектовані київським державним науково-дослідним інститутом проектування міст «Дніпроміст».

«На сьогоднішній день ще триває збір зауважень та пропозицій від громадськості, які будуть надані на опрацювання проектанту, - каже заступник міського голови Вікторія Остапчук. - Зазначу, що після того, як буде завершений процес громадського обговорення, останній варіант змін до генплану буде винесений на розгляд депутатів міської ради. Скоріш за все сесія відбудеться вже після виборів і дані зміни будуть затверджуватись вже новим складом Тернопільської міської ради».

З проектом змін до Генерального плану можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради у розділі «Генеральний план».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ