Волинська область: рятувальники Іваничівського району навчали людей правилам безпечної поведінки у побуті

Волинська область: рятувальники Іваничівського району навчали людей правилам безпечної поведінки у побуті

09.10.15 11:52 0 555
8 жовтня працівники Іваничівського районного сектору УДСНС України у Волинській області провели рейд щодо відпрацювання житлового сектору на території Іваничівського району.

Фахівці Служби «101» інструктували громадян щодо дотримання правил безпеки під час використання електричного обладнання у зимовий період, застерегли від використання саморобних обігрівачів та закликали не перевантажувати електромережу потужними споживачами. Особливо пильно рекомендували оглянути печі опалення, побілити та оштукатурити їх, а перед топковим отвором обов’язково розмістити металевий лист.

У процесі профілактичної роботи були охоплені також особи з так званої «групи ризику» - громадяни, які зловживають алкоголем. Рятувальники не обмежилися інформуванням про основні вимоги безпеки цієї категорії населення, а й провели інструктажі із їхніми сусідами, закликавши не бути байдужими та періодично наглядати за неблагополучними особами.

Під час профілактичних заходів рятувальники поширили серед населення листівки та інші друковані матеріали з правил безпеки, де усі ключові аспекти детально окреслені та проілюстровані.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Чернівці: До Дня кулінара ...

КОМЕНТАРІ