На Волині внаслідок зіткнення автокрана та автобуса постраждало восьмеро осіб (+фото)

На Волині внаслідок зіткнення автокрана та автобуса постраждало восьмеро осіб (+фото)

09.10.15 13:12 0 546
Автопригода трапилася вчора, 7 жовтня, в місті Володимир-Волинський на перехресті вулиць Володимира Великого та Наталії Ужвій.



О 14-й годині 41-річний місцевий житель, водій автомобіля «КАМАЗ», виїжджаючи з другорядної дороги не надав переваги в русі автомобілю «Форд Транзит», під керуванням 34-річного мешканця міста.



Внаслідок зіткнення автомобілів постраждали обидва водії транспортних засобів. Окрім того, травмувалися шестеро пасажирів буса: 1984, 1959, 1977, 1982, 1990 та 1988 г.р. - всі вони мешканки міста Володимир-Волинський. Із травмами різного ступеня важкості обох водіїв та усіх пасажирів госпіталізовано в Володимир-Волинське територіальне медичне об'єднання.



Нажаль, життя одної із потерпілих у страшній аварії обірвалося: від отриманих травм жінка, 1959 року народження, померла у відділенні реанімації.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Хомко: "Ми ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ