Вінничина: на Калинівщині обговорили питання підвищення кваліфікації робітників АПК (+фото)

Вінничина: на Калинівщині обговорили питання підвищення кваліфікації робітників АПК (+фото)

11.10.15 11:24 0 609
Вчора, восьмого жовтня, у приміщенні Гущинецького ВПУ №32 Калинівського району, відбулася виробнича нарада за участю заступника голови обласної державної адміністрації – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігоря Івасюка, директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Миколи Неїлика, директора Департаменту професійно-технічної освіти Валерія Бачинського, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександра Поліщука, фахівців та педагогічних працівників закладу. Було обговорено питання підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників агропромислового комплексу.

Виступаючи, заступник голови облдержадміністрації - директор Департаменту освіти і науки Ігор Івасюк наголосив на актуальності розглянутого на нараді питання. Відзначив як одну із кращих, матеріально-технічну базу Гущинецького ВПУ– 32 та навчально-виробничий комплекс «Щедра нива», який працює на базі цього навчального закладу і є, практично, новим напрямком в системі професійно-технічної освіти.

Варто відзначити, що до навчально-виробничого комплексу «Щедра нива» входить 3 професійно-технічних училища і роботодавці: Приватне підприємство "Радівське" по виробництву сільськогосподарської продукції с.Радівка, Калинівська філія приватного акціонерного товариства "Зернопродукт МХП" с. Іванів, ТОВ «Хмільницьке». Тут щорічно підвищують кваліфікацію більше 150 осіб.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ