Житомирщина визначила лідерів якості.

Житомирщина визначила лідерів якості.

11.10.15 10:44 0 588
9 жовтня, відбулося нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) "100 кращих товарів України" 2015 року.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський привітав переможців.

«Завдяки цьому відкритому змаганню лідерів, наші виробники мають змогу продемонструвати свої можливості виготовляти продукцію найвищої якості та надавати послуги на рівні вимог міжнародних стандартів. Якість ніколи не виникає випадково; вона завжди являє собою результат благих намірів, щирого зусилля, розумного керівництва і кваліфікованого виконання. Результати цьогорічного конкурсу ще раз довели, що виробники Житомирщини хочуть і вміють працювати», - сказав він.

Оцінку заявлених на конкурс продукції і послуг проводили кваліфіковані фахівці у галузі стандартизації, сертифікації, якості та безпеки товарів. Після ретельного відбору переможцями на регіональному етапі стали 50 підприємств, які представили 53 види продукції, робіт і послуг.

Окрім того, на святі було оголошено підсумки регіонального рівня Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі» у 2015 році.

Керівник області привітав юних майстрів зі значимою перемогою. «Дорогі діти, це ваш перший крок до пізнання дорослого світу, але крок цей – напрочуд відповідальний та талановитий. Дивлячись на ваші роботи, вірю, що ми передамо справу збереження довкілля та створення справді якісного життя в надійні, а головне, небайдужі руки», - сказав Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ