В Закарпатській області начальник Перечинського РВ УМВС підполковник міліції Анатолій Шкирта провів прийом громадян у селі Зарічево

В Закарпатській області начальник Перечинського РВ УМВС підполковник міліції Анатолій Шкирта провів прийом громадян у селі Зарічево

11.10.15 11:04 0 784
Начальник Перечинського райвідділу міліції Анатолій Шкирта прибув до Зарічівської сільської ради, аби об'єктивно вивчити ситуацію на місці, почути громадську думку про роботу міліції та з'ясувати, з якими проблемами живуть зарічівці.

Найперше Анатолій Шкирта зустрівся з сільським головою Зарічева Оксаною Петровою. В ході зустрічі було обговорено важливі моменти співпраці органів самоврядування та правоохоронних органів, а саме врегульовано ряд питань, що стосуються охорони громадського порядку під час проведення виборів 25 жовтня.

Анатолій Іванович розповів, що в 2014 році було внесено зміни до статей Кримінального Кодексу України, відповідно до яких посилено відповідальність за порушення виборчого права та підкуп виборців. Міліція поза політикою, тож основним завданням правоохоронців є забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу.

Сільського голову цікавило, яким чином правоохоронці нестимуть службу під час виборів. Тож начальник розповів, що працівники міліції заступають на виборчі дільниці з моменту отримання виборчих бюлетенів і охороняють їх аж до дня голосування. Після того, як громадяни проголосують, правоохоронці супроводжуватимуть членів комісії разом із бюлетенями, допоки їх не здадуть в ОВК.

Анатолій Іванович поспілкувався і з жителями даного населеного пункту, провівши особистий прийом громадян. Громадяни зверталися, в переважній більшості, з питаннями інформативного характеру і, отримавши відповідну кваліфіковану відповідь, дякували за допомогу. Цікавилися громадяни і про майбутню поліцію.

На завершення зустрічі підполковник міліції Анатолій Шкирта подякував місцевим жителям та голові сільської ради за співпрацю і наголосив, що міліція завжди відкрита для людей. Також звернувся з проханням повідомляти про виявлені факти порушень виборчого законодавства та запевнив, що міліція Перечинщини готова забезпечити охорону громадського порядку під час виборів.

Інформація Перечинського РВ УМВС

.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Вінничині дотримуйтесь ...

КОМЕНТАРІ