В Закарпатській області мукачівська міліція провела зустріч з школярами

В Закарпатській області мукачівська міліція провела зустріч з школярами

11.10.15 14:34 0 663
В рамках проведення тижня правових знань в Мукачівському районі працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачева провели лекцію-бесіду з старшокласниками Лохівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В.о.начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей Олександр Корчнявий прочитав лекцію, присвячену кримінальній і адміністративній відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів та відповідальності батьків за невиконання батьківських обов'язків. Правохоронець докладно ознайомив підлітків з поняттями злочину, адміністративного правопорушення та відповідальності за його вчинення.

Майор міліції провів роз'яснювально-профілактичну бесіду щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі, особливо крадіжок серед школярів. Правоохоронець також навів приклади затримання осіб за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів.

Учні «засипали» міліціонера питаннями. Їх цікавило все: яка відповідальність настає за зберігання та збут наркотиків, як лікують наркозалежних осіб, як правоохоронці знаходять крадені речі, куди і як звертатись у разі крадіжки чи пограбування. На всі питання правоохоронці надали ґрунтовні відповіді.

Наприкінці зустрічі учні та педагоги подякували працівникам міліції за цікаву пізнавальну лекцію і побажали бачити їх у якості своїх гостей і надалі.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: у дитячих ...
Наступна новина: Хильнувши зайвого,гість ...

КОМЕНТАРІ