В Закарпатській області у Берегові міліціонери затримали викрадача металевих решіток

В Закарпатській області у Берегові міліціонери затримали викрадача металевих решіток

11.10.15 14:02 0 603
Вранці на одній з центральних вулиць м.Берегово правоохоронці затримали 23-річного молодика, який саме ніс у пункт прийому металобрухту щойно викрадені металеві решітки дощоприймачів.

До Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на «стометрівці» центральної площі м.Берегова невідомий молодик намагається розібрати металеві решітки із дощоприймачів.

Оперативники, які швидко відреагували на повідомлення, «на гарячому» затримали на одній із вулиць Бергова місцевого хлопця віком 23 роки, який саме ніс шість крадених металевих решіток на пункт прийому металобрухту. Як виявилось, решітки він зняв на площі Кошута із ливневих систем та мав намір продати.

Молодий чоловік неодноразово мав проблеми із законом і нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за численні крадіжки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ