Шахраї ошукали двох ужгородців,які хотіли придбати товар через мережу Інтернет

Шахраї ошукали двох ужгородців,які хотіли придбати товар через мережу Інтернет

11.10.15 15:14 0 592
40-річний ужгородець «купив» в Інтернеті за 1000 гривень колеса до автомобіля, а 41-річна мешканка району позбулася 3000, назвавши шахраю дані своєї банківської картки.

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 40-річний житель міста про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа його грошовими коштами в сумі 1000 гривень.

З'ясувалося, що чоловік вирішив придбати колеса до автомобіля через Інтернет-сайт. Знайшов оголошення, зателефонував за вказаним номером телефону й домовився з «продавцем» про ціну. Але шахрай поставив вимогу про часткову передоплату, іншу ж частину грошей слідувало переказати після отримання товару. Завдаток ужгородець перерахував на банківський рахунок «продавця». Однак «куплені» колеса так і не отримав. Звісно, і гроші ніхто не повернув...

А 41-річна жителька Ужгородського району мала намір придбати синтезатор через Інтернет-мережу. На одному з сайтів знайшла те, що шукала. У телефонній розмові зловмисник виманив від жінки дані її банківської картки. Після чого з рахунку ужгородки було знято понад 3000 гривень...

Правоохоронці вкотре радять громадянам бути уважними та обережними. Перед здійсненням платежу чи завдатку перегляньте відгуки користувачів, які вже мали досвід користування вибраним вами веб-ресурсом, наполягайте на оплаті лише після отримання товару. Нікому не називайте дані своїх банківських карток. Якщо вас все ж ошукали, обов'язково звертайтеся в міліцію.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Житомирська міліція викрила ...

КОМЕНТАРІ