Хильнувши зайвого,гість Ужгорода "загубив" своє авто

Хильнувши зайвого,гість Ужгорода "загубив" своє авто

11.10.15 14:45 0 576
Перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, 51-річний гість Ужгорода з Івано-Франківщини забув, де припаркував свій автомобіль «Фіат» і заявив до міліції про крадіжку машини.

Вчора вранці до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від 51-річного жителя Івано-Франківськівської області, який перебував в м.Ужгороді. Чоловік заявив про викрадення його автомобіля «Фіат».

З'ясувалося, що івано-франківець звечора приїхав відпочити до одного з барів Ужгорода. Свою автівку залишив на зупинці. Будучи добряче напідпитку, чоловік не зміг пригадати, де знаходиться його транспортний засіб. Тому й звернувся до працівників міліції…

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку міськвідділу міліції. Правоохоронці оперативно розшукали та повернули івано-франківцю нібито вкрадений автомобіль.

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.

Шановні автовласники! Будьте уважними, адже такі історії не рідкість. Цінуйте роботу правоохоронців, адже саме в цей час їх допомога може знадобитися громадянам, які справді її потребують.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ