На Вінничині голова облдержадміністрації ознайомився з роботою освітніх закладів Шаргородського району (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації ознайомився з роботою освітніх закладів Шаргородського району (+фото)

12.10.15 12:52 0 730
У рамках робочої поїздки очільник Вінниччини відвідав Шаргородську районну гімназію та дитячий садочок № 1 міста Шаргород.

Валерій Коровій оглянув матеріально-технічну базу гімназії, будівництво якої завершилося у 2011 році, та ознайомився з її досягненнями.

В освітньому закладі, який є школою нового типу, створені всі умови для комфортного навчання та розвитку учнів. Освітні послуги надаються тут за двома профілями: суспільно-гуманітарним та природничо-математичним, причому в гуманітарних класах учні вивчають англійську, німецьку та польську мови.

За словами директора гімназії Зінаїди Дубчак, в закладі навчається 351 дитина із 12 населених пунктів району. Учні організовано підвозяться шкільними автобусами, але для більш комфортного їх перевезення заклад потребує ще хоча б одного транспортного засобу.

У цьому контексті голова облдержадміністрації Валерій Коровій порадив подати проект щодо придбання автобусів на конкурсний відбір програм, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів фонду регіонального розвитку, і таким чином зняти цю проблему.

Ще одним об'єктом відвідин став дошкільний навчальний заклад № 1 міста Шаргород, де нині триває капітальний ремонт приміщення. Як відзначив Шаргородський міський голова Ігор Винокур, на на ремонтні роботи у дитсадку витрачено вже більше мільйона гривень і днями на сесії міської ради на ці цілі виділено ще 350 тисяч.

Роботи – від перекриття даху, заміни системи опалення до заміни вікон та внутрішніх робіт – розпочато три місяці тому. Завершити весь комплекс заходів планується до кінця жовтня, тоді ж 215 вихованців садочка, які відвідують нині інші дошкільні заклади міста, повернуться до вже оновленого ДНЗ.

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ