На Рівненщині затримано водія-іноземця,якого підозрюють у скоєнні

На Рівненщині затримано водія-іноземця,якого підозрюють у скоєнні "смертельної" ДТП

12.10.15 08:28 0 564
Працівники Державтоінспекції Рівненської області оперативно розшукали автомобіль та водія, який підозрюється у наїзді на пішохода та залишенні місця події. Водія-порушника інспектори ДАІ затримали у той момент, коли він вже проходив пункт пропуску для перетину кордону.

10 жовтня близько 19 години надійшло повідомлення, що у селі Тумень Дубровицького району на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів водій автомобіля «Пежо» здійснив наїзд на 41-річного місцевого мешканця та зник з місця події у невідомому напрямку.

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими відразу був доставлений до Дубровицької лікарні. Під час надання медичної допомоги чоловік помер. На розшук зниклого автомобіля, що підозрюється у скоєнні ДТП зі смертельним наслідком, черговий по УДАІ УМВС відразу орієнтував особовий склад відділу ДАІ Дубровицького району та всі наряди, які поблизу несли службу.

Близько півночі, за три кілометри від місця пригоди, працівники ДАІ Дубровицького району розшукали автомобіль «Пежо». Також затримали і водія, який керував автівкою. Ним виявився мешканець сусідньої держави, який у той момент уже проходив пункт пропуску Городище для перетину кордону з Білорусією.

Автомобіль та водія правоохоронці доставили в Дубровицький райвідділ міліції. За фактом ДТП відрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ