Житомирські ДАІшники заохотили своїх юних помічників

Житомирські ДАІшники заохотили своїх юних помічників

13.10.15 12:34 0 482
Активність та ініціативність юних інспекторів руху з Тетерівської загальноосвітньої школи Житомирського району днями відзначили працівники УДАІ УМВС Житомирщини, побувавши в гостях у школярів.

– На Житомирщині дуже розвинений рух юних інспекторів. Діти залюбки беруть участь у різних заходах, конкурсах, змаганнях не тільки на теренах області, але й по державі, достойно представляючи наш регіон. Також наші юні друзі допомагають нам проводити профілактику серед інших школярів у різних навчальних закладах. Усе це в комплексі – виховання у молодіжному середовищі, серед найменших учасників дорожнього руху, майбутніх водіїв транспортних засобів, безпечної поведінки на дорозі і поваги до Правил дорожнього, - коментує начальник УДАІ УМВС Житомирщини Володимир Гриб.

Аби відзначити та заохотити команду ЮІРівців, до Тетерівської загальноосвітньої школи завітали представники Державтоінспекції.

Саме ці школярі нещодавно повернулися з Одещини, де відбувся Всеукраїнський зліт команд ЮІР. Своїми стараннями, наполегливістю та відданістю відомчому молодіжному рухові діти опинилися у п'ятірці кращих.

Заохочував юних помічників керівник відділу УДАІ УМВС Житомирщини Андрій Коляда, який подякував дітям за їх активну позицію та вручив їм Почесну грамоту.

З початком нового навчального року у житомирських ЮІРівців знову розробляються нові плани. У них традиційно входять зустрічі з молодшими школярами і їх однолітками у навчальних закладах різних населених пунктів області. Уроки безпеки обіцяють бути веселими, доступними і корисними не тільки для дітвори, але й для дорослих учасників дорожнього руху.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ