Луцькі "Аборигени" завоювали срібло на Європейських Іграх Майстрів 2015

Луцькі "Аборигени" завоювали срібло на Європейських Іграх Майстрів 2015

13.10.15 14:08 0 594
Ветерани луцької футбольної команди "Абориген" з успіхом повернулися з Європейських Ігор Майстрів «European masters games-2015», що з 1 по 10 жовтня тривали в місті Ніца (Франція).

Визнані Міжнародним олімпійським комітетом, ці великі багатопрофільні спортивні змагання, розраховані для спортсменів ветеранів будь-якого рівня. Проводяться з 2008 року раз в чотири роки Европейською асоціацією майстрів спорту. Понад 10 тисяч спортсменів протягом 11 днів змагалися в 27 індивідуальних та командних видах спорту.

Команда "Абориген" (Луцьк), вік гравців якої понад 55 років, брала участь у змаганнях з футболу серед 7 команд вікових категорій 45-50-55 років з Італії, Австралії, Канади, Англії та України, які були розподілені на дві групи.

У першій грі лучани впевнено перемогли команду “BARBAGIANS” (Англія) з рахунком 6:0. Два голи на рахунку Віктора Бабарики, по одному — Олександра Ліхобіцького, Віталія Засморжука, Богдана Бицького та Олександра Тимощука.

Друга гра з командою “GRENDEUR” (Австралія) також проходила під диктовку нашої команди. Проте в одних випадках бракувало точності, а в інших — чітко грав воротар команди суперників. Лише одна похибка за весь матч нашої охорони призвела до голу в наші ворота. Отже 0:1 і в підсумку друге місце у групі В.

У чвертьфіналі аборігенівці зустрічалися з командою “KANGOUROV” з Сіднея (Австралія) і здобули перемогу з рахунком 4:0. У лучан відзначилися: Геннадій Романець, Олександр Ліхобіцький, Богдан Бицький і Сергій Чабан (з пенальті).

Півфінал звів нашу команду з переможцями групи А, командою “МАSTERS” (Харків), яка в підсумку і стала чемпіоном. Гра проходила спокійно. Проте клас суперників, колишніх майстрів суперліги нашої держави, в підсумку, привів харківчан до перемоги з рахунком 2:0.

Останню, фінальну гру, незважаючи на поразку у попередній, аборигенівці провели впевнено і перемогли з рахунком 3:1. Голи у лучан забивали: два - Олександр Ліхобіцький і Геннадій Романець.

Отож, у загальному підсумку в групі 55 і старші в лучан друге загальнокомандне місце, а в рейтингу серед команд 45-50-55 років і старші - треті.

На урочистому закритті члени команди нагороджені срібними медалями від організаторів змагань.

Вітаємо команду “Абориген” - Луцьк з вдалим виступом на престижних світових змаганннях, а також висловлюємо слова вдячності голові наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Чорнусі Віктору Григоровичу, завдяки фінансовій допомозі якого була можливість участі команди в престижних іграх ветеранів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ