В Луцьку програма житлових субсидій в області працює належним чином

В Луцьку програма житлових субсидій в області працює належним чином

13.10.15 08:04 0 514
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Під час засідання розглянули питання виконання бюджету області за дев'ять місяців поточного року. Промовці акцентували на позитивній динаміці наповнення бюджетів усіх рівнів. Також аналізували стан казначейського обслуговування. При цьому відзначалося, що при наявності надходження документів, усі платежі здійснюються своєчасно та повною мірою.

На нараді обговорили стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. На житлові субсидії оформили понад 98 тисяч домогосподарств області. Ще 18 тисяч комплектів документів перебувають у стані розгляду. Отож Програма житлових субсидій в області працює належним чином.

Також розглянули питання підготовки до місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня цього року, та використання державної субвенції на придбання медикаментів для медичних закладів області.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Чернівці: Електронний ...

КОМЕНТАРІ