В Івано-Франківській області за минулі вихідні вогнеборці ліквідували 18 пожеж

В Івано-Франківській області за минулі вихідні вогнеборці ліквідували 18 пожеж

13.10.15 14:36 0 560
10 жовтня о 01:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі (дровітні) в селі Тисів Болехівської міськради. Вогнем знищено будівлю та 10 м.куб. дров. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:51 виникла пожежа в місті Івано-Франківську по вулиці Грушевського в приміщенні відділення «Нової пошти» на першому поверсі в одному із житлових будинків. Внаслідок пожежі знищено електрообігрівач. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електрообігрівача.

10 жовтня о 17:30 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Грамотне Верховинського району. Вогнем пошкоджено стіни, стелю, перекриття, підлогу, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

Вже о 18:04 сталося загорання сміття на сміттєзвалищі площею 250 м.кв. в селі Демешківці Галицького району. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 21:50 вогнеборці Івано-франківська мчали на гасіння пожежі в нежилій будівлі по вулиці Залізничній. Вогнем знищено сміття на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Того ж вечора о 22:40 в місті Калуш по вулиці Зеленій виникла пожежа на горищі літньої кухні в одному з обійсть. Вогнем пошкоджено обшивку комина на площі 0,5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Майже одночасно тлумацькі рятувальники виїжджали на гасіння пожежі вантажного автомобіля «JAC». Вогнем знищено электропроводку моторного відсіку, бампер, капот, лобове скло, фари. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 жовтня о 02:59 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Академіка Сахарова. Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку, підлогу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:20 в селі Вишків Долинського виникла пожежа дачного будинку. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

На світанку о 04:57 вогнеборці ліквідували пожежу в кімнаті житлового будинку, що виникла в місті Калуш по вулиці С.Бандери. Вогнем пошкоджено стіну на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - перекал опалювальної печі.

11 жовтня о 08:13 в селі Верхній Ясенів Верховинського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено стелю, перекриття та стіну житлового будинку на площі 14 м.кв. На пожежі врятовано господарську будівлю. Причина виникнення пожежі - несправність пічного опалення.

О 12:38 в селі Дегова Рогатинського району сталося займання сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Пообіді в місті Тлумач по вулиці Кобилянської виникло загорання перекриття на горищі 2-х поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 4 м.кв. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:34 рятувальники мчали на гасіння пожежі в селі Загвіздя Тисменицького району, горіло горище будівлі літньої кухні. Вогнем знищено 40 м.кв. покриття будівлі літньої кухні, пошкоджено дерев’янні конструкції горища. На пожежі врятовано 1 житлову будівлю та споруду літньої кухні. Причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря.

О 16:32 в місті Калуш по вулиці Ковжуна горіло побутове сміття на площі 1 м.кв. в нежилій будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11 жовтня о 20:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Велика Тур’я Долинського району, де горів дерев’яний житловий будинок. Вогнем пошкоджено горище на площі 0,5 м.кв. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

З початку року на Прикарпатті зареєстровано 2406 пожеж, у вогні загинуло 39 людей, з них 2 - діти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ