В Івано-Франківській області знову блукали грибники і туристи…

В Івано-Франківській області знову блукали грибники і туристи…

13.10.15 11:43 0 510
10 жовтня о 23:16 до долинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що у лісі в урочищі Шандра поблизу села Шевченкове Долинського району заблукали троє грибників із села Новошин. 11 жовтня о 00:20 для проведення пошуково-рятувальних робіт виїхали четверо гірських рятувальників із Вигоди.

Станом на 13:00 11 жовтня стало відомо, що заблукалі самостійно вийшли з лісу поблизу села Ілемня Рожнятівського району та на особистому транспорті в задовільному стані відбули до місця проживання.

11 жовтня о 19:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в Івано-Франківській області від Управління ДСНС в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що 11 жовтня група туристів із Хмельницького у складі одного дорослого та шістьох учнів здійснювала підйом від бази відпочинку "Заросляк" на гору Говерла поблизу селища Ворохта Яремчанської міської ради. Під час спуску з гори туристи розбились на дві групи: перша у складі трьох школярів зійшла в напрямку села Лазещина Закарпатської області, а друга – вчитель та ще троє учнів -зійшли до полонини "Кознеска".

Для надання допомоги другій групі туристів о 20:05 було направлено п’ятеро ворохтянських рятувальників. О 22:45 рятувальники на полонині "Кознеска" знайшли заблукалих туристів, обігріли їх та звели до селища Ворохти, звідки автобусом ті вирушили до місця постійного проживання. Стан заблукалих задовільний.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ