На Львівщині за «гарячими слідами» затримали двох водіїв-утікачів,які скоїли смертельні ДТП

На Львівщині за «гарячими слідами» затримали двох водіїв-утікачів,які скоїли смертельні ДТП

13.10.15 12:33 0 518
У Львівській області працівники Державтоінспекції за «гарячими слідами» розшукали водіїв, які скоїли ДТП та втекли із місця події.

Один такий випадок стався цієї п’ятниці близько 20.30 години у селі Ясенів, що у Бродівському районі, на автодорозі «Київ-Чоп».

Керманич автомобіля «Ford Transit» вчинив наїзд на 29-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм пішохід помер на місці події, а водій, який скоїв цю ДТП, - утік. Проте уникнути відповідальності не вдалося.

Щойно працівники Державтоінспекції отримали повідомлення про цю трагічну подію, одразу ж вирушили на пошуки порушника. Утікача було затримано за «гарячими слідами».

Правоохоронці помітили автомобіль «Ford» червоного кольору із механічними пошкодженнями. Водій прямував у напрямку Львова.

Інспектори ДАІ зупинили цей транспортний засіб та почали розпитувати керманича, чому в автомобілі побите лобове скло.

Водій почав виправдовуватися: мовляв, і гадки не має, чому пошкоджене авто, однак, згодом, таки зізнався, що буквально кілька хвилин тому збив пішохода. Чоловік пояснив, що залишив місце пригоди, бо злякався.

Працівники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу. 46-річного водія та автомобіль було доставлено до Бродівського райвідділку міліції. Проводяться слідчі дії.

Того ж дня близько 19.45 години до правоохоронців надійшло повідомлення про автопригоду, що відбулась у місті Городок по вулиці Львівській, 134.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 52-річного велосипедиста та одразу ж утік.

Від отриманих поранень керманич «двохколісного» загинув на місці пригоди.

Працівники ДАІ оперативно встановили водія-втікача. Це 52-річний львів’янин.

Автомобіль «ВАЗ», яким керував чоловік, зупинили на стаціонарному посту ДАІ у селі Зимна Вода. Правоохоронці помітили, що транспортний засіб має пошкодження, характерні після ДТП, тож одразу виникли підозри, що це авто причетне до трагічної автопригоди, що сталася в Городку.

Працівники Державтоінспекції викликали до місця події слідчо-оперативну групу. За цим фактом наразі триває розслідування.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ