У Чернігові працюватимуть добровольці Корпусу Миру США

У Чернігові працюватимуть добровольці Корпусу Миру США

13.10.15 09:18 0 498
У Чернігівській міській раді секретар міської ради Владислав Кухар зустрівся з представниками Корпусу Миру США. Добровольці Корпусу Миру, які є громадянами США, працюватимуть в Україні за проектами «Викладання англійської мови як іноземної», "Молодіжний розвиток" та "Розвиток громад". Американські волонтери прибули на запрошення Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

З 3 жовтня до 20 грудня 25 американців з різних штатів проходитимуть практику в громадських та освітніх організаціях й деяких відділах органів місцевого самоврядування м. Чернігова. До Чернігівської області всього прибуло 56 волонтерів Корпусу Миру.

Від імені керівництва міста Владислав Кухар привітав гостей, коротко ознайомив їх з історію нашого стародавнього міста та основними напрямками діяльності виконавчих органів міської ради.

Начальник стратегічного розвитку та туризму міської ради Борис Атрощенко розповів про основні складові стратегічного розвитку міста як культурно-туристичного центру. Кожного року, за його словами, Чернігів відвідують майже 300 тис. туристів, втім їх кількість постійно зростає.

Представники міської ради відповіли на запитання американських волонтерів та побажали їм приємного перебування у м. Чернігові.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ