Інспектор з Києва перевірив готовність комунальних служб на Тернопільщині

Інспектор з Києва перевірив готовність комунальних служб на Тернопільщині

13.10.15 12:48 0 553
На робочій нараді під головуванням першого заступника голови Тернопільської ОДА Івана Крисака обговорили й погодили план перевірки стану готовності до роботи державних, комунальних, об'єднаних аварійно-рятувальних служб і формувань.

У вказаній нараді також взяв участь головний інспектор Департаменту державного нагляду контролю у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту ДСНС України Олександр Савчук. Інспектор з Києва приїхав особисто перевірити місцеві органи виконавчої влади, підприємства, установи та організації щодо стану готовності до виконання завдань за призначенням у складних умовах осінньо-зимового періоду. Також перевірці підлягають й державні, комунальні об'єкти аварійно-рятувальні служби та формування.

Під час наради обговорили підняли питання заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. А також стан пожежної безпеки у осінньо-зимовий період 2015/2016 року та підготовку органів управління цивільного захисту області, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування до дій в осінньо-зимовий період 2015/2016 року.

Довідка

Вказана перевірка ініційована Кабінетом Міністрів України. Відтак голова Тернопільської обласної державної адміністрації видав розпорядження про підсумки роботи галузей господарського комплексу та соціальної інфраструктури області в осінньо-зимовий період 2014/2015 року та завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 року.

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2015 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 травня 2015 року №476-р та наказу ДСНС України «Про затвердження Плану виконання ДСНС України основних заходів у сфері цивільного захисту на 2015 рік». ДСНС України доручено організувати та здійснити протягом вересня-жовтня перевірки місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій щодо стану готовності до виконання завдань за призначенням у складних умовах осінньо-зимового періоду та протягом жовтня-листопада перевірки стану готовності державних, комунальних, об'єднаних аварійно-рятувальних служб і формувань, а також аварійно-рятувальних служб громадських об'єднань до дій за призначенням.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські ДАІшники ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ