У Рівненській області почати жити заново

У Рівненській області почати жити заново

13.10.15 11:51 0 571
За свою трудову діяльність Олександр Тільняк пройшов шлях від провідника пасажирських вагонів до начальника сектору управління АТ «Банк «Фінанси та кредит». Але так сталося, що опинився безробітним.

Після закінчення Донецького інституту залізничного транспорту, Олександр почав працювати провідником пасажирських вагонів у вагонному депо станції Донецьк. Згодом - він заступник начальника станції «Лутовиновский поселок». Тут потрібно було займатися організацією роботи станції, проводити технічне навчання колективу, планувати і контролювати вантажну і комерційну роботу, працювати з близько 200 клієнтами станції. А для цього необхідні неабиякі професійні навички та вміння.

Після отримання ще однієї вищої освіти, молодий чоловік змінив вид своєї діяльності, і став працювати спеціалістом сектору бізнесу фізичних осіб в одному з банків Донецька. У банківській сфері Олександр досяг кар'єрного росту, і протягом двох останніх років працював в штаті співробітників банку на посаді начальника сектору реструктуризації кредитної заборгованості Донбаського регіону.

У зв'язку з подіями на Донбасі, Олександр Т. з сім'єю - двома малолітніми дітьми та вагітною дружиною переїхали в Рівне. Одразу постало питання пошуку роботи. Олександр звернувся до Рівненського міського центру зайнятості, аби фахівці допомогли йому знайти місце праці. Молодий чоловік був згоден працювати за робітничою професією. Як говорить сам Олександр, він любить працювати, особливо, коли його труд і зусилля цінують морально і матеріально. Особистий консультант Олександра - Олена Мурга, і він сам – наполегливо шукали вакантне місце на підприємствах міста. Декілька місяців йшли пошуки роботи. І, ось, удача все ж усміхнулась молодому чоловікові.

Під час зустрічі «Ти також зможеш» з безробітними, які переселилися із зони антитерористичної операції, Олександр розповів, що саме за підтримки і сприяння фахівців міського центру зайнятості, він зараз працює в ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна». Підприємство з 100% іноземними інвестиціями з виготовлення електричних бортових кабельних систем для автомобілів. Підприємство виготовляє свою продукцію для найбільших європейських виробників автомобілів (VW, BMW, Audi, Mercedes). І умовами праці, і роботою, і рівнем заробітної плати Олександр абсолютно задоволений. Він не втратив прагнення до професійного зросту, і сподівається, що досягне тут, на підприємстві більшого, аніж шню посаду - комплектувальника проводів.

Життєрадісний, сповнений сил, енергії, та оптимізму Олександр каже: «Я зміг, зможете і ви». І побажав своїм землякам не втрачати віри і надії, і все буде добре.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Юні рятувальники «Школа ...

КОМЕНТАРІ