У Хмельницькій області використання електроенергії має бути раціональним та виваженим

У Хмельницькій області використання електроенергії має бути раціональним та виваженим

14.10.15 14:40 0 644
14 жовтня у Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго» за участю голови облдержадміністрації Михайла Загородного, першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка відбулася спільна нарада з керівниками ПАТ «Хмельницькобленерго», директорами РЕМ Компанії, Хмельницької спілки промисловців та підприємців (ХСПП).

Учасники зібрання уже вдруге цьогоріч обговорили особливості енергозабезпечення промислових споживачів області в прийдешньому осінньо-зимовому періоді, порадилися щодо шляхів недопущення кризових ситуацій в об'єднаній енергосистемі України.

Михайло Васильович відзначив, що у зв'язку дефіцитом палива на теплових електростанціях та відповідно до вимог Міністерства енергетики та вугільної промисловості України рекомендується здійснити переведення промислових підприємств на роботу в нічний час.

З наближенням зимового періоду використання електроенергії має бути раціональним та виваженим.

«Ми повинні зробити усе, щоб опалювальний період ми пройшли гідно, виконати поставлені завдання, а громадяни Хмельниччини не відчули дефіциту в енергоносіях у власних помешканнях»,– зазначив голова обласної державної адміністрації.

Із докладною інформацією, з рекомендаціями та порадами з цього питання виступили генеральний директор ПАТ «Хмельницькобленерго» Олександр Шпак, перший заступник генерального директора — директор з маркетингу і енергозбуту Компанії Олег Козачук, головний інженер Анатолій Степанюк. Від них директори крупних промислових підприємств краю дізналися про оптимальні режими споживання електроенергії, які сприятливо впливають на функціонування енергосистеми, про особливості ймовірного застосування (у випадку критичної необхідності) графіків обмеження енергоспоживання та погодинних графіків відімкнення електроенергії, а також про передовий світовий досвід енергоощадливості та культури енергоспоживання.

За результатами наради вирішено: ПАТ «Хмельницькобленерго» створити штаб та встановити чергування персоналу для контролю за використанням споживачами режимних заходів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ