В Закарпатській області аби "насолити" колишньому роботодавцю,берегівець обікрав його пилораму

В Закарпатській області аби "насолити" колишньому роботодавцю,берегівець обікрав його пилораму

14.10.15 11:14 0 553
Власник однієї з пилорам, що у місті Берегово, прийшовши вранці, не дорахувався кількох деревообробних інструментів та вудок. Злодієм виявився писинок охоронця, який раніше теж працював на пилорамі.

До Берегівського райвідділу міліції із заявою звернувся 51-річний приватний підприємець, власник однієї з деревообробних пилорам міста Берегова. Чоловік просив правоохоронців з'ясувати обставини викрадення з його цеху інструментів для обробки деревини та вудок.

Особу, причетну до крадіжки, оперативники карного розшуку встановили вже за кілька годин. Ним виявився 35-річний місцевий злодій, який вже двічі побував на лаві підсудних за вчинення аналогічних злочинів.

Берегівець свою вину не заперечував. Зізнався, що кілька років тому працював різноробочим у цеху. Власник пилорами, на його думку, негарно з ним поступив. З того часу він затаїв на нього зло і, аби «насолити» кривднику, вирішив викрасти його майно. Вночі через вентиляційну шахту проник до приміщення пилорами, звідки поцупив бензопилу, дві дрелі, шліфувальну машинку та 4 вудки. Крадене майно поніс додому, аби згодом продати.

Однак збути викрадене чоловікові завадили правоохоронці, які вилучили з його помешкання інструменти та вудки. Їх після експертизи буде повернуто власнику.

Крадій є прийомним сином охоронця цеху, проте горе-пасинок каже, що вітчиму про свій вчинок не розповідав…

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне крадієві загрожує до шести років позбавлення волі.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Сила ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ