Голова Держлісагентства України Олександр Ковальчук побував у вінницьких лісівників (+фото)

Голова Держлісагентства України Олександр Ковальчук побував у вінницьких лісівників (+фото)

14.10.15 11:54 0 565
Голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук з робочим візитом відвідав 12 жовтня Вінниччину.

Високопосадовець обговорив питання діяльності підприємств лісового господарства області з головою Вінницької обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм, першим заступником голови ОДА Андрієм Гижком, зустрівся з працівниками обласного управління лісового та мисливського господарства, ДП «Тульчинське ЛМГ».

Під час зустрічі Валерій Коровій відзначив, що вінницькі лісівники на чолі з Анатолієм Бондарем демонструють чіткий темп роботи, організованість, продуктивність, які є зразком для інших сфер виробництва: « Багатьом в нашій державі варто бути такими патріотами, як лісівники, і так працювали на майбутнє, як лісівники»,- наголосив він.

Очільник області високо оцінив роботу лісівників Вінниччини по створенню лісів майбутнього, пообіцяв максимальне сприяння при вирішенні питань заліснення області. Продуктивно обговорено питання забезпечення сировиною українсько-польського підприємства «Барлінек», виготовлення правовстановлюючих документів на землю, виділення земель під заліснення, фінансування лісогосподарських робіт з місцевих бюджетів.

На зустрічах з трудовими колективами Олександр Ковальчук подякував вінницьким лісівникам за сумлінну працю, високу культуру виробництва.

Голова Держлісагентства підкреслив, що лісова галузь України системно розвивається та вдосконалюється. Державним агентством лісових ресурсів України за підтримки Президента і Уряду країни вживаються заходи, направлені на збереження і розширене відтворення лісів, покращення основних соціально-економічних показників діяльності галузі, забезпечення вітчизняних деревопереробників сировиною, вдосконалення системи електронного обліку деревини.

Лісівники Вінниччини, як і всієї України, роблять все необхідне для будівництва фортифікаційних споруд, надають гуманітарну допомогу учасникам АТО. 17 працівників галузі віддали своє життя, захищаючи Україну.

Надзвичайно актуальним в цьому році було питання захисту лісів від пожеж. В позитивній динаміці роботи українських лісівників є вагома частка і лісівників Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Олександр Ковальчук підкреслив, що завдання лісівників – і надалі розвивати лісову інфраструктуру, підвищувати економічні показники діяльності галузі, відшліфувати систему електронного обліку деревини, органічно поєднавши її з системою бухгалтерського обліку. І в цих питаннях вінницькі лісівники мають вагомі позитивні напрацювання.

На зустрічі з тульчинськими лісівниками обговорено актуальні питання діяльності держпідприємства.

Прес-служба Вінницького ОУЛМГ







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ