В Житомирській області конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців ОДА

В Житомирській області конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців ОДА

14.10.15 15:18 0 602
Управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців з 12 жовтня по 12 листопада 2015 року:

– головного спеціаліста відділу фізичної культури та спорту;

– головного спеціаліста відділу фізичної культури та спорту;

– провідного спеціаліста відділу молодіжної та сімейної політики.

Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста:

громадянство України, знання державної мови, вища освіта відповідного освітнього спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі не менше одного року або за фахом в інших сферах економіки не менше трьох років, комп'ютерна грамотність, забезпечення житлом.

Вимоги до кандидатів на посаду провідного спеціаліста:

громадянство України, знання державної мови, вища освіта відповідного освітнього спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі не менше одного року або за фахом в інших сферах економіки не менше двох років, комп'ютерна грамотність, забезпечення житлом.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців, конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

– заява про участь в конкурсі;

– заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

– фотокартка розміром 4х6 см;

– копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

– копія документа, який посвідчує особу (паспорт);

– копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів (з 12.10.2015 р. по 10.11.2015 р.) від дня оприлюднення оголошення.

Додаткову інформацію щодо умов конкурсу, функціональних обов'язків, умов оплати праці можна отримати за адресою: вул. М. Бердичівська, 25, м. Житомир.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ