Рятувальників привітали святковим концертом до Дня захисника України

Рятувальників привітали святковим концертом до Дня захисника України

14.10.15 12:05 0 520
13 жовтня в Управлінні ДСНС України у Житомирській області для рятувальників, працівників та ветеранів служби відбувся святковий концерт, присвячений Дню захисника України.

Це свято Указом Президента України відзначається в державі 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. І встановлене з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

Тож створити святковий настрій у дусі українського воїнства, з піснями про Україну і вподобання народу, з неперевершеним гумором та гопаком спробували давні друзі рятувальників. Це відома на Житомирщині творча студія «Румекс» та вогнеборець і співак Володимир Савченко - учасник багатьох заходів, що проходять під егідою ДСНС України. Колектив користується неймовірною популярністю в усіх силових підрозділах, на волонтерських засадах піднімає патріотичний дух і на Сході України, виступає перед бійцями 95 аеромобільної бригади, ДСНС, прикордонної служби, правоохоронцями та дітьми-переселенцями.

Вітаючи з державним святом усіх працівників цивільного захисту, керівник рятувальної служби області Ігор Нікітчук зазначив: «Цей день назавжди увійшов не тільки в офіційний календар держави, а й у серця мільйонів наших громадян. І кожен з Вас щоденно своєю працею вносить особливий вклад у захист нашої держави від надзвичайних подій та ситуацій».

Очільник рятувальників подякував кожному за самовіддану працю, мужність та героїзм, а учасникам святкового концерту за багаторічну співпрацю та підняття патріотичного духу на теренах не лише області, а й країни. Лейтмотивом урочистостей стали побажання миру, добробуту і процвітання кожній родині.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк готується до виборів
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ