Чернігів: Міський голова підтримав проекти бюджету участі

Чернігів: Міський голова підтримав проекти бюджету участі

14.10.15 10:05 0 513
Чернігівський міський голова Олександр Соколов підтримав проекти бюджету участі. він проголосував у бібліотеці імені М.Коцюбинського та закликав чернігівців активніше виявляти свою позицію щодо проектів, які необхідні місту.

"Я проголосував за проекти, що стосуються розвитку нашого Чернігова. Сподіваюся, що вони наберуть необхідну кількість голосів та будуть реалізовані наступного року", - наголосив О.Соколов. Міський голова висловив упевненість, що будуть втілені кілька проектів, написаних чернігівцями, оскільки у бюджеті 2016 року будуть виділені 4,8 млн. грн.

Довідка: Бюджет участі передбачає залучення жителів Чернігова до розподілу коштів міського бюджету. На наступний рік, зокрема, планується передбачити 4,8 млн. грн. на проекти чернігівців. Половина коштів буде витрачена на капітальні видатки і половина – на поточні.

Всього до голосування у 2015 році допущено 56 проектів, з них 32 стосуються капітальних видатків і 24 – поточних.

Проект реалізується у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії, співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

Вся детальна інформація про проекти розміщена на сайті Чернігівської міської ради у розділі "Громадський бюджет" та на сторінках газети "Чернігівські відомості".

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області з ...

КОМЕНТАРІ