У Чернігові впроваджують соціальну картку

У Чернігові впроваджують соціальну картку

14.10.15 15:36 0 581
У Чернігові розпочалося впровадження партнерського проекту місцевого бізнесу та міської влади "Соціальна картка чернігівця". Відповідний меморандум про співпрацю підписали міський голова Олександр Соколов та місцеві підприємці – представники торговельних і аптечних мереж, а також перукарень, які готові надавати чернігівцям знижки.

За словами керівника міста власники соціальних карток зможуть купувати продукти та медикаменти зі знижкою до 5 %.

"Це прояв спільної ініціативи і приклад діяльності соціально відповідального бізнесу", - сказав міський голова.

На початковому етапі до програми "Соціальна картка чернігівця" приєдналися аптеки ТОВ "Сальвія" (8 аптек у різних районах міста), а також магазини ПП "Долина Плюс", "Продмаг" , ТОВ "Анiко Плюс", ПП "Седам-маркет". Крім того, учасниками меморандуму стали дві перукарні, які готові в певні години надавати пенсіонерам знижки до 20%.

На думку О.Соколова, програма "Соціальна картка чернігівця" має підвищити рівень соціального захисту містян і забезпечити економічну стабільність у міcтi.

Програма розроблена і впроваджується за ініціативи Чернігівського міського голови О.Соколова та за підтримки благодійного фонду "Наш Край". Саме у фонді жителі міста зможуть отримати свою картку, кожна з яких буде іменною.

Меморандум є відкритим і міський голова закликав соціально відповідальний бізнес долучатися до цієї ініціативи. Він також висловив сподівання, що невдовзі до Меморандуму приєднаються великі продуктові та аптечні мережі, а також об'єкти сфери послуг.

О.Соколов нагадав, що у вересні підписано меморандум щодо зниження у Чернігові ціни на соціальний хліб і робота у цьому напрямі триває.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ