Чернігівські школярі здобули перемогу в змаганнях зі спортивного орієнтування

Чернігівські школярі здобули перемогу в змаганнях зі спортивного орієнтування

14.10.15 16:32 0 626
В Чернігові з 8 по 11 жовтня Чернігівська міська організація УСВА, відділ по фізичній культурі та спорту міської ради і Центр туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю провели багатоденні змагання зі спортивного орієнтування пам'яті воїнів-інтернаціоналістів Афганістану.

По закінченню змагань з учасниками зустрівся міський голова Олександр Соколов. Біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам О. Соколов урочисто нагородив всіх переможців і призерів. Звертаючись до них, міський голова побажав не зупинятись на досягнутому й надалі здобувати блискучі перемоги на змаганнях.

Команди, в яких взяли участь більше, ніж 200 учнів з 29 шкіл міста, 8 жовтня змагалися в лісовому масиві Ялівщина. В командному заліку перемогла школа № 19, другою була школа № 1, а третьою - № 24. В особистому заліку переможцями в своїх вікових групах стали Кароліна Криволап (ЗНЗ № 7), Максим Ковальов, Анастасія Нестерук і Дмитро Шпак (ЗНЗ № 19).

10 та 11 жовтня в міському парку культури і відпочинку та в парку біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам змагалися всі бажаючі по 8 вікових групах. В змаганнях взяли участь біля 170 школярів з Чернігова, Прилук, Славутича, Батурина, смт. Куликівки та Києва.

В командному заліку перемогу святкували гуртківці міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю, другими була команда м. Батурин, а третіми – смт. Куликівка.

В особистому заліку переможцями в своїх вікових групах стали: серед новачків Катерина Гончар і Максим Турок, по групі Ч, Ж – 10 Владислав Путяк та Марія Коваль, Ч, Ж – 12 – Дмитро Шпак та Вікторія Халько, Ч, Ж – 14 – Микола Шкода та Кароліна Криволап, Ч, Ж – 16 – Андрій Кондрат'єв і Анна Борисенко, серед молодих кандидатів в майстри спорту України - Ярослав Сахно і Олена Ворчило.

За інформацією Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернівці: Пілотний проект ...

КОМЕНТАРІ