У Рівненській області ДСНС посилює профілактичну роботу з населенням щодо запобігання виникнення пожеж у житловому секторі,- Олег Мельчуцький

У Рівненській області ДСНС посилює профілактичну роботу з населенням щодо запобігання виникнення пожеж у житловому секторі,- Олег Мельчуцький

14.10.15 15:17 0 551
13 жовтня, під головуванням виконуючого обов’язки очільника ДСНС Олега Мельчуцького відбулася апаратна нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби. У ході наради були обговорені основні питання щодо оперативного та злагодженого реагування на надзвичайні ситуації та події по всій території України, діяльності підрозділів ДСНС на Сході.

Крім того, було проаналізовано ситуацію щодо пожеж у житловому секторі по всій території України та статистику щодо загибелі людей внаслідок отруєння чадним газом, продуктами горіння.

“У зв’язку із різким погіршенням погодних умов значно збільшилася кількість пожеж у приватних домоволодіннях. Це пов’язано, в першу чергу, із порушенням правил пожежної безпеки під час експлуатації обігрівальних приладів. Саме тому всім територіальним органам ДСНС необхідно посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу із населенням з метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі та зменшення загибелі людей внаслідок отруєння продуктами горіння, чадним газом” - зазначив виконуючий обов’язки Голови ДСНС Олег Мельчуцький.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ