рятувальники провели роз’яснювальну роботу з керівниками територіальних та дільничних виборчих комісій з питань дотримання правил пожежної безпеки

рятувальники провели роз’яснювальну роботу з керівниками територіальних та дільничних виборчих комісій з питань дотримання правил пожежної безпеки

14.10.15 14:36 0 567
З метою своєчасного прийняття організаційних заходів, спрямованих на забезпечення пожежної і техногенної безпеки під час підготовки і проведення виборів, 12 жовтня працівники Рокитнівського районного сектора ГУ ДСНС України у Рівненській області прийняли участь у засіданні керівників територіальних та дільничних виборчих комісій та обслуговуючого персоналу об’єктів, де мають відбутися чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних голів Рокитнівського району.

У своєму виступі рятувальники звернули увагу присутніх на забезпечення приміщень, де будуть розташовані виборчі дільниці сертифікованими вогнегасниками. Провели інструктажі щодо дотримання вимог пожежної і техногенної безпеки в місцях, де будуть розташовані виборчі дільниці, а також порядок дій на випадок пожежі чи іншої надзвичайної події.

Крім того, співробітники ДСНС роздали головам виборчих комісій пам’ятки та листівки з основними правилами безпеки та номерами телефонів аварійно-рятувальних служб.

Рятувальники наголосили, що у день виборів, особовий склад пожежно-рятувального підрозділу Рокитнівського району чергуватиме у посиленому режимі несення служби.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ