У Рівненській області круглий стіл з питань працевлаштування переселенців провели у Рокитному

У Рівненській області круглий стіл з питань працевлаштування переселенців провели у Рокитному

14.10.15 16:37 0 657
У Рокитнівському районному центрі зайнятості 7 жовтня в рамках Декади зайнятості для внутрішньо переміщених осіб відбувся «День інформування». У центрі провели круглий стіл «Ознайомлення з Порядком здійснення заходів щодо сприяння зайнятості ВПО». У заході взяли участь запрошені роботодавці: керівник ТзОВ готель «ЛЮБИСТОК» Л.Богданець, ФОП Лозовський О.Ф., ФОП Козаченко А.А., директор БО «Будинок милосердя» та 5 безробітних, що відносяться до категорії ВПО.

В інформаційному заході для учасників провели презентацію соціальних послуг служби зайнятості та ділову зустріч з роботодавцями.

Про підбір підходящої роботи, професійну орієнтацію, організацію професійного навчання та перенавчання для підвищення конкурентоспроможності внутрішньо переміщених осіб на ринку праці, сприяння в започаткуванні власного бізнесу, залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру розповіла начальник відділу організації працевлаштування населення Тетяна Кисорець.

Серед низки питань, які обговорювалися під час ділової зустрічі, основним було інформування про нововведений Порядок здійснення заходів щодо сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб, про який розповіла начальник відділу взаємодії з роботодавцями Галина Пахнюк. Нова можливість працевлаштування особи з компенсацією оплати праці відповідно до Порядку знайшла своє втілення. Під час зустрічі керівник ТзОВ готель «ЛЮБИСТОК» Л.Богданець зацікавилася цією пропозицією, і в результаті було домовлено про працевлаштування ВПО – Онищук-Гаврилюк Н.В. на посаду кухаря. Керівник БО «Будинок милосердя» виявив зацікавлення умовами Порядку з перспективою працевлаштування цієї категорії осіб.

Для всіх учасників зустріч була змістовною, корисною і результативною.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майже 500 дітей з ...

КОМЕНТАРІ