Тернопільська область: за добу виявлено 4 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни

Тернопільська область: за добу виявлено 4 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни

14.10.15 15:31 0 612
Вже майже півроку піротехніки ДСНС працюють поблизу селища Великі Бірки Тернопільського району. Фахівці групи піротехнічних робіт обстежують територію, де 20 квітня 2015 року місцеві мешканці розшукуючи кольорові метали натрапили на фугасну авіаційну бомбу часів Другої світової війни.

12 жовтня на місці виникнення надзвичайної ситуації працівники групи піротехнічних робіт вилучили з землі та зосередили в безпечному місці для подальшого знищення 4 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, а саме: дві фугасні авіабомби калібром 100мм. та дві запалювальні авіабомби калібром 100мм. Пошукові роботи поблизу селища В.Бірки тривають.

А рятувальники нагадують: Громадяни, пам’ятайте, якщо ви знайшли предмети, які зовні схожі на боєприпаси, або є підозрілими – не торкайтесь їх! Ні в якому разі не намагайтесь їх розібрати, або підпалити! Про знахідку негайно повідомляйте до місцевого підрозділу ДСНС, зателефонувавши за номером «101». Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Не намагайтеся робити цього самостійно, адже це може призвести до трагічних наслідків!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Чернігові впроваджують ...

КОМЕНТАРІ