У Волинській області з настанням осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду рятувальники активізували масово-роз’яснювальну роботу в житловому секторі

У Волинській області з настанням осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду рятувальники активізували масово-роз’яснювальну роботу в житловому секторі

14.10.15 10:16 0 542
13 жовтня з метою недопущення виникнення пожеж у пожежонебезпечний осінньо-зимовий період працівники Ковельського міськрайвідділу УДСНС України у Волинській області спільно з органами місцевої влади провели пожежно-профілактичні відпрацювання на території приватного житлового сектора у сільській місцевості. Просвітницька робота відбулася на території Ситовичівської сільської ради.

Під час подвірних обходів фахівці ДСНС оглядали з дозволу господарів житлові помешкання: виявляючи порушення протипожежного характеру, надавали чіткі рекомендації щодо їх усунення. В умовах сезонного зниження температури дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі особливо актуальне, тож рятувальники інструктували громадян щодо дотримання правил безпеки під час використання електричного обладнання у зимовий період, нагадали про небезпеку використання саморобних обігрівачів та закликали не перевантажувати електромережу потужними споживачами. Особливо ретельно радили оглянути печі опалення, побілити та оштукатурити їх, а перед топковим отвором обов’язково розмістити металевий лист.

Співробітники ДСНС провели також роз’яснювальну роботу з одинокими та престарілими громадянами, а також відвідали багатодітні сім’ї.

Під час профілактичних заходів рятувальники поширили серед населення листівки та інші друковані матеріали з правил безпеки в осінньо-зимовий період.

УДСНС України у Волинській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ