У Львівській області у Бродах провели навчання з ліквідації пожежі нафтопродуктів

У Львівській області у Бродах провели навчання з ліквідації пожежі нафтопродуктів

15.10.15 08:07 0 534
13 жовтня на базі лінійно-виробничої диспетчерської станції "Броди" філії магістрального нафтопроводу "Дружба" відбулись тактико-показові навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та пожежі на потенційно-небезпечному об’єкті.

Метою навчань є підвищення ефективності спільних дій аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС Львівщини із службами цивільного захисту Бродівського району при ліквідації пожежі, яка виникла на території резервуарного парку ЛВДС «Броди».

Згідно тактичного задуму, через розгерметизацію резервуару стався витік нафтопродукту в обвалування з подальшим його займанням. Як пожежно-рятувальні служби, так і служби цивільного захисту району відпрацювали порядок спільних дій при ліквідації масштабних пожеж та надзвичайних ситуацій на об'єктах зберігання та переробки нафтопродуктів. Особливу увагу під час навчань приділили співпраці між залученими службами та відпрацюванню спільних дій між підрозділами ДСНС й відомчою пожежною охороною об'єкту.

Важливим елементом навчань є відпрацювання дій рятувальників у випадку виникнення загрози для їх життя та здоров’я. Зокрема, на об’єкті відпрацювали етап загрози вибуху ємності й відводу усього особового складу рятувальних підрозділів із небезпечної зони.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ